Onze villa biedt plaats aan 6 volwassenen. Er zijn in totaal drie slaapkamers en twee badkamers. Het perceel ligt iets hoger ten opzichte van de percelen er naast, waardoor je veel privacy hebt en een goed overzicht over het gehele park.

 

Woonkamer en keuken, voorzien van complete inventaris

De villa beschikt over een ruime, compleet uitgeruste keuken met 4 kookplaten. Verder vindt u in de villa een koelkast met vriezer, een heteluchtoven, een magnetron, een vaatwasser, 2 koffiezetapparaaten (waaronder een Senseo) en een waterkoker.

De grote zitruimte is smaakvol ingericht met een 2,5 zitbank en twee grote comfortabele fauteuils. Hier kunt u lekker uitrusten of bijpraten en genieten van quality time met elkaar. Vanuit de zithoek heeft u mooi zicht op de tuin en het zwembad. De villa is uiteraard voorzien van moderne apparatuur. Zo is er een flatscreen televisie met ontvangst van Nederlandse & Franse TV en radio zenders en cd/dvd-apparatuur.

 

Verwarmbaar privé zwembad

Het zwembad ligt de hele dag in de zon en is ongeveer 8 bij 4 meter groot en 1,5 meter diep. Op het zwembad zit het, in Frankrijk verplichte, zwembadalarm (instructies zijn aanwezig in de villa). Het zwembad wordt ongeveer 1 keer per week schoongemaakt. Optioneel is de zwembadverwarming, als u hiervan gebruik wilt maken kunt u dit aangeven bij de boeking. Een eigen zwembad geeft het optimale gevoel van luxe en garandeert uren speelplezier voor de kinderen!

 

Ruime zonnige tuin met veel privacy!

De ruime tuin van ongeveer 550m2 (één van de ruimste op het park) wordt door de tuinmannen onderhouden. Zij proberen het onderhoud zoveel mogelijk te doen als de villa vrij is. In de tuin staat o.a. een tuinset voor 6 personen, 2 ligbedden en een barbeque. In de schuur staan allerlei spullen welke door de kinderen in het zwembad kunnen worden gebruikt.

 

img 0942Comfortabele bedden en luxe badkamers

De slaapkamers zijn uitgerust met comfortabele bedden en luxe kledingkasten. Alle ramen in het vakantiehuis zijn afsluitbaar met rolluiken die privacy waarborgen. De badkamers zijn uitgerust met een douche, toilet en een bad in de grote badkamer gelegen aan de master bedroom.

 

 

 

 

In de villa voelt u zich als een god in Frankrijk!