De zee en het binnenland bezorgen de Atlantische Loirestreek een rijk gevarieerde gastronomie. Aan de kust prijken de verse vis en de schaal en schelpdieren hoog op het menu van de restaurants; de oesters uit de Vendée staan bekend als de beste ter wereld! Als u meer een vleeseter bent, laat u dan verleiden tot de worst met muscadet of rillauds d’Anjou (suddervarkensvlees), geserveerd met mogettes uit de Vendée (malse witte bonen). Dit alles smaakt natuurlijk het lekkerst met een wijn uit de Loirevallei zoals een Anjou wijn of de bekende Jasnière.

 

Exclusief dineren / lunchen op het park

Résidence Les Jardins du Château d'Olonne heeft een eigen restaurant La Ferme Villeneuve. U wordt hier met open armen ontvangen. Het interieur is stijlvol van kleur en voorzien van een modern ‘Art Deco’ design. U kunt van de kaart bestellen of voor één van de samengestelde menu’s kiezen. De prima en zeker ook luxe gerechten zullen u zeker aanspreken. Zalig klaargemaakt en schitterend geserveerd. Niet voor niets staat het restaurant vermeld in de Michelin gids!

 

Dineren buiten het park

In de nabijheid van het park zijn verschillende, kwalitatief hoogwaardige restaurants te vinden, bijvoorbeeld in de haven van Les Sables d'Olonne waar heerlijke verse visgerechten te verkrijgen zijn. De receptie kan u de beste restaurants aanbevelen danwel voor u reserveren!